Croque monsieur
Klassikaline kuum võileib singi ja juustuga. Populaarne kiirsöök Prantsusmaa kohvikutes ja baarides. Siin on meie variant seemne leivaga.
Üks imemaitsev võileib hommikukohvi kõrvale.
Valmistamise aeg: 5 - 10 min.
Tooraine:
1. Jassi seemneleib või omale meelepärane leib, sai röstimiseks.
2. Eesti taluvõi.
3. Kanamuna.
4. Suitsusaunasinki(filee) või peekon.
5. Juustu.
Valmistamine: Esmalt rösti leib kas rösteris või pannil. Leivale määri taluvõi. Seejärel prae muna ja kuumale munale aseta juust. Leivale esimese kihina sink, siis praemuna juustuga ja kõige peale veel õhuke viil fileesinki koos värske kurgiga või tomatiga. Super hommikusöök kohvi kõrvale! Lihtne, kiire ja maitsev! Soovitame soojalt!
Valmistamise aeg: 5 - 10 min.
Tooraine:
1. Jassi seemneleib või omale meelepärane leib, sai röstimiseks.
2. Eesti taluvõi.
3. Kanamuna.
4. Suitsusaunasinki(filee) või peekon.
5. Juustu.
Valmistamine: Esmalt rösti leib kas rösteris või pannil. Leivale määri taluvõi. Seejärel prae muna ja kuumale munale aseta juust. Leivale esimese kihina sink, siis praemuna juustuga ja kõige peale veel õhuke viil fileesinki koos värske kurgiga või tomatiga. Super hommikusöök kohvi kõrvale! Lihtne, kiire ja maitsev! Soovitame soojalt!