1. Mida kasutate suitsu tekitamiseks?   Meil on kasutusel lepa ja õunapuu.

2. Kas liha on suitsutatud suitsusaunas?  Jah! kõik meie tooted on valminud autentses talu
suitsusaunas.

3. Kui kaua teie suitsuliha tooted säilivad? Meie suitsuliha, suitsusink ehk filee ja peekon,
säilivad vähemalt 14päeva temperatuuril +2  +6. Korrektselt säilitades kindlasti kauemgi. Snäkkide säilivus on 60päeva kinnises avamata pakendis.

4. Kuidas säilitada sinki külmikus?  Peale avamist on soovitluslik sinki säilitada paberkoti sees, et ei oleks umbne ja liigniiske keskkond. 

5. Mis liha on kasutusel?  Kasutame kvaliteetset Eesti sealiha, liha saabub alati jahutatult, ei
kasuta külmutatud toorainet.

6. Millistest tükkidest on suitsuliha valmistatud?  Meie suitsusink on valmistatud kvaliteetsest
värskest Eesti sea välisfileest. Suitsusink, fileesink on ilma pekita ja rasvasema liha sõbra jaoks on meil olemas maitsev suitsupeekon.

7. Kui palju maksab tellimine? mis on saatekulu?  Kõik meie pakiautomaadi pakid alla 50euro
tellimusega maksavad 4 eurot paki kohta. Kõik üle 50 euro tellimused pakiautomaati on täiesti tasuta ehk 0 eurot. 

8. Mis pakiautomaati on võimalik pakki tellida?  Meie e-poe valikus on 3 Eesti suurimat
pakiteenuse pakkujat: Omniva, Itella smartpost ja samuti ka DPD.

9. Transport ja tarneaeg.  Peale kaupade tasu laekumist, kulub paki sihtkohta
jõudmiseks 2 - 4 päeva.